fbpx

Ajujahi ristiisa Mart Maasik: lennukad mõtted jõudsid Stockholmi!

Eesti suurim äriideede konkurss Ajujaht stardib tänavu sügisel juba 11. korda. Saate ristiisa Mart Maasik soovib, et Ajujahi-laadse, julge ja ambitsioonika mõtteviisi võtaksid üle ka Eesti staažikamad väikefirmad. Juba poolteist aastat korraldab ta SEB grupi innovatsioonijuhina nn ajujahti ka Stockholmis. Mardiga rääkis juttu Eva Pärtel.

Ajujahi žüriist on aastate jooksul läbi käinud mitmeid nimekaid ettevõtjaid, kuid alati on hindajate laua taga istet võtnud Mart Maasik. Paljud ei tea, et Ajujahi kontseptsioon, sh Ajujahi nimi pärineb tema sulest. Tollases Eesti Ühispangas 2004. aastal väikeste ja keskmiste ettevõtete osakonda juhtides tuli tema tiim mõttele, et Eestis võiks olla üleriigiline ettevõtluskonkurss, mis innustaks inimesi ettevõtjaks hakkama. Uusi ettevõtjaid oli siis Eestis napilt ning Maasik teadis omast ettevõtja kogemusest, et kusagilt väga abi saada ei ole. EstBan, Garage48 jms olid siis veel asutamata. Täiesti juhtumisi mõtles ka riik siis ettevõtluskonkursi peale ning kuulutas välja riigihanke,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt