fbpx

TTK Masinaehituse kapten Naano ehk BRICO 2017 järelkaja

TTK Masinaehituse kapten Stewen Naano omavalmistatud silla juures. (Foto: Edmond Mäll /TTÜ)

 

Rahvusvahelisel terassildade ehitamise võistlusel BRICO 2017 suutis mullu saadud kogemuste toel vahetada viienda koha teise vastu Tallinna Tehnikakõrgkooli meeskond TTK Masinaehitus. Ja seda 14 meeskonna seas! Kapten Stewen Naano juhitud tiimi kuulusid Steven Strandberg, Mikk Võhni ja Joosep Jesmin, nõuga abistas oma kooli õppejõud Janis Piiritalo. Tiimijuhti küsitles Inseneeria peatoimetaja Mari Kamps.  

Milline oli kapteni roll mõttekaaslastest koosnenud meeskonnas?

Esialgu plaanisime tiimis tööülesanded omavahel ära jagada, kuna aga kõik kirjutasid samal ajal ka lõputööd ning töötasid õpingute kõrvalt, tuli planeeritu jooksvalt ümbermängida. Esines palju ettenägematuid olukordi, kus mistahes põhjustel ei täidetud täielikult tööjaotuses kirjeldatud ülesandeid, seega oli minu kui meeskonna kapteni kohustus ülesandeid teistele suunata. Hea projektijuht teeb kuuldavasti ise vähe ja delegeerib enamus ülesandeid.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt