fbpx

Kaks pead on ikka kaks pead

Tänane märksõna on Director + Inseneeria. Suurem, parem ja sisukam. Olime juba enne ühe pere liikmed, aga panime nüüd leivad tõeliselt ühte kappi. Maailm liigub juba mõnda aega selles suunas, miks mitte seda siis ametlikuks teha! Juhid vajavad ärieduks paljuski just insenerlikku leidlikkust ning insenerid vajavad jällegi häid juhte, et nende tegemised ka maailmaareenile ja inimeste tähelepanu alla jõuaksid. Nii kujunebki välja mõnus ning kasulik sümbioos. Palusime ka mõnel Eesti suurettevõtte juhil sel teemal oma mõtteid jagada.

Meie põhilugu Triin Kasest räägib laias laastus samal teemal ehk sellest, kuidas tarkvara abil saab tarkvara veavabaks muuta. Triinu juhitav ettevõte Nevercode töötas välja tööriista, mis võimaldab masinaehitusele tuginedes automatiseerida korduvaid tegevusi. See teeb omakorda valmistootena optimaalsemaks nii mitmedki juhtimisprotsessid ja tegevused. Ja elu on jälle lihtsam ning aega jääb muudele olulistele asjadele nagu vaba aeg, pere ja sõbrad.

Kui tavaliselt on suvi võrdlemisi rahulik aeg ja peale puhkuste palju ei toimu,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt