fbpx

Jäätisevabriku perenaine Kaisa Murutar: kui unistada, siis suurelt!

 

Fresko Jäätisevabriku asutaja ja juht Kaisa Murutar teab hästi, mida tähendab mitmel rindel kompromisse tehes edu poole rassida. Veidi üle aasta tagasi loodud ettevõtmine pakub nüüd jäätiseturul kõva konkurentsi, sest eristub põnevate maitsete ja jäätisemeistrite väärtushinnangute poolest. Vabariigi aastapäevaks valmis ka Eesti meedias väikest suminat tekitanud sinimustvalge partii. Kuidas selline vahva äri püsti pandi ja kuidas see käima läks, uuris lähemalt Kadri Kütt.

Toiduarmastajast jäätisesõbraks

Saaremaalt pärit noor kahe lapse ema Kaisa Murutar muigab, kui küsitakse, miks just jäätis. Ta ei ole sellele küsimusele siiani head vastust välja mõelnud. Üks on aga kindel: pärast mõningaid katsetusi ei soovinud ta enam kellegi alluvuses töötada: „Kellast kellani töö, kontroll ja tobedad reeglid ei istunud mulle. Otsustasin oma äri luua ja alles siis küpses plaan hakata jäätist valmistama. Suur jäätisesõber pole ma kunagi olnud, aga hästi süüa mulle meeldib.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt