fbpx

Ei troppidele!

 

„Tere, siin Steve Jobs. Ma soovin rääkida Adam Osborne’iga.” Sekretär ütleb Jobsile, et hr Osborne tuleb kontorisse alles järgmise päeva hommikul, ja uurib, kas ta soovib teate jätta.
„Jah,” vastab Steve, „ütle Adamile, et ta on tropp.” Sekretär üritab välja mõelda, kuidas reageerida, aga Steve jätkab: „Üks asi veel. Kuuldavasti pakkuvat Adamile Macintosh huvi. Ütle talle edasi, et Macintosh on nii hea, et ta tõenäoliselt ostab paar toodet ka oma lastele, vaatamata sellele et Macintosh ta ettevõtte pankrotti ajab!” Tegemist on Jobsi telefoniteatisega Osborne Computer Corpi juhatuse esimehele, tema konkurendile 1981. aastal.

Steve Jobsi (puhaku ta rahus!) sõnad osutusid prohvetlikuks: Osborne Computer Corp sulges uksed mõni aasta hiljem. Kui Google’i otsingusse panna märksõnad Steve Jobs asshole, siis tuleb 648 000 vastet. Nii lihtne on kedagi, kes meile mingil moel närvidele käib (kasvõi seepärast, et ta olemas on), kergekäeliselt tropiks tituleerida. Olgu kohe öeldud,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt