fbpx

Shipitwise: veab asju ja võtab vedu

 

Olari Miiteri asutatud transpordikorraldusega tegelev idufirma Shipitwise põrutab turbokiirusel tähtede poole. Juba 1988. aastal ehk põhikooli lõpusirgel olid noormehel suured unistused – ta soovis saada arhitektiks. Tol ajal ei mõelnud noored eriti suurejoonelise karjääri, raha või reisimisvõimaluste peale. Nüüd on aga Olaril seljataga mitmekesine karjäär ja läbitud ka arhitektiks olemise etapp. Kristel Ainsalu rääkis oma vana klassivenna Olariga ettevõtja olemusest, tema ettevõttest ja selle edust.

“Sa ilmselt mäletad, et mulle meeldis joonistada,“ ütleb Olari, kui kohvikus latte’t rüüpame. Jah, miks ma ei mäleta – minu 3. klassi kulunud salmikus on tema joonistatud printsess kindlasti üks silmatorkavamaid. Olemuselt on Olari aga siiski ettevõtja: „Olen suhteliselt veendunud, et ettevõtluse geen on mul olemas. Olen kogu aeg midagi organiseerinud ja ettevõtja on ju tegelikult probleemide lahendaja. Isegi imestan, kuidas ma 15 aastat palgatööd tegin,“ muigab ta.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt