fbpx

Koolitada, koolitada, koolitada ja varsti on kõik liidrid!

2016. aastal oli AVIS ettevõtte Baltikumi juhi Hardi Isoki sõnul silmitsi suurte probleemidega. Rahvusvahelises autorendifirmas töötas juhiametis palju uusi inimesi, kes liikusid kohati täiesti eri suunas. Mida teha? Spordikeeli sooviti pikendada ettevõtte pinki ja muuta firmasisene tegevus töötajatele arusaadavamaks. Sellest, kuidas see võimalikuks sai, räägib lähemalt Risto Veskioja

Kasu oli käega katsuda. „Seltskond on tööl läinud palju ühtsemaks ja õhkkond on mõnusam. Tullakse rohkem üksteisele vastu, aidatakse kolleegi ning mõistetakse paremini, mis rolli keegi ettevõttes täidab,” räägib AVIS, Budget ja Payless autorendiettevõtteid opereeriva Ideal OÜ klienditeeninduse spetsialist Meryl Kärner. Tema on üks neist, kes ettevõtte vajaduste järgi kokku pandud „Tulevase juhi programmi” läbis.

Rätsepatööna valminud koolitus

„Mõtlesime alguses, et teeme koolituse vaid juhtidele ja vahejuhtidele. Siis aga vestlesime Estonian Business Schooli konsultandiga, kes aitas meil programmi kokku panna.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt