fbpx

Erply nõuandenurk: 10 käsku klienditeenindajatele

 

Tähelepanu! Tuletame meelde, et suvi on õige pea kohal ning sellega seoses kogub lisatuure ka teenindusvaldkond. Sageli jätavad poodide, kohvikute ja teiste teenindusasutuste töötajad endast küll väga proaktiivse ja kutsuva mulje, kuid kohati jätab nende klienditeenindusoskus siiski soovida. Ja see võib ärile lausa hukatuslikuks osutuda! Head nõu, kuidas teeninduskultuuri edule upitada, jagab Kristjan Hiiemaa.

Viisakus on klienditeeninduse ABC. Isegi siis, kui teie poes müüakse suurte ja tähtsate brändide tooteid. Kaalukad nimed ja tiitlid tegelikult ei loe: klient peab tundma, et ta on poes alati teretulnud ning saab soovi korral alati abi. Kokkuvõttes peaks tema teeninduskogemus olema suurepärane.

 

Mida võiks silmas pidada?

  1. Olge kannatlik
    See on teie kui klienditeenindaja esmatähtis omadus. Peate olema valmis jagama sama teavet üha uuesti ja uuesti. Samuti tuleb alla neelata ego ja suhtuda igasse klienti osavõtlikult,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt