fbpx

Viiulivirtuoos Maarja Nuut žongleerib oskuslikult loome ja äri vahel

  Üleilmselt hinnatud rahvamuusik Maarja Nuut on esimese Eesti artistina mänginud selliste mainekate maailmamuusikasündmuste nagu WOMEX, globalFEST ning WOMAD põhiprogrammis. Ta on andnud kontserte Ameerikas, Kanadas ja mitmel pool Euroopas ning pälvinud tunnustust isegi maailmaklassi staarilt, Duran Durani lauljalt Simon Le Bonilt. Ta on alati oma karjääri tüüri juures olnud ning tegelenud lisaks muusika loomisele ka ärilise poolega. Maarjaga vestles Maria Vous. Maarja on artist, kelle loomingut on kirjeldatud kui looklevat, ainulaadset ja metsikult intelligentset jutuvestmist hääle, muusikainstrumentide ja elektroonika abil. Lisaks rahvusvahelisele tähelepanule ja edule pälvis ta selle aasta Eesti muusikaauhinna konkursil oma albumiga „Une Meeles” ka kodumaise parima etno/folk/rahvaliku albumi auhinna. Ka EAS hindas tema saavutusi ja tulevikupotentsiaali kõrgelt ning andis Maarjale eksporditoetust. „Ja nüüd saa palun veidi […]

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt