fbpx

BRICO 2017 : Tehnikakõrgkooli tudengid esikolmikus!

Üks paljudest terassildadest BRICO-l. Foto: Edmond Mäll /TTÜ

Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) tudengite korraldatatud rahvusvahelise terassildade projekteerimise ja valmistamise võistlusel BRICO 2017 võidutses Poola Białystoki Tehnikaülikooli võistkond BriCojones. Lisaks mahtusid esikolmikusse Tallinna Tehnikakõrgkooli tiim TTK Masinaehitus ning võistkond CROnstruction Zagrebi ülikoolist Horvaatiast, kirjutab Inseneeria peatoimetaja Mari Kamps.

Kokku osales 14 neljaliikmelist võistkonda, kellest kuus olid Poolast, kaks Eestist ja Lätist ning ühe meeskonnaga olid esindatud Itaalia, Rootsi, Ungari ja Horvaatia. ” Üritus läks väga hästi, tagasiside oli hea ja meil endal sujus samuti kõik plaanipäraselt,” kinnitas korraldustiimi liige Egert Eist.

“Võistlus läks tõesti hästi, ilmaga vedas taas ja korraldusliku poole pealt sujus ka – ükski asi väga hullult ajakavast üle ei läinud,” rääkis Kaarel Siim, kel tagataskust võtta BRICO 2016 korraldamise kogemus.  “Koormamine läks umbes 30 minutit üle ja see oli kardetust vähem,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt