fbpx

BRICO 2017 toob Tallinnasse seitsme riigi ehitustudengid

Meenutus võistluselt BRICO 2016 (Foto: Edmond Mäll /TTÜ)

Tallinna Tehnikaülikoolis (TTÜ) mai keskel toimuv terassildade projekteerimise ja valmistamise võistlus BRICO (BRIdge COmpetition) paisus tänu üliõpilaste elavale huvile mullusega võrreldes kaks korda suuremaks.

Võistlusele registreerus 16 neljaliikmelist tiimi kokku seitsmest riigist. „Tegelikult saabus 18 tööd, kuid kahele olime sunnitud ära ütlema – lihtsalt ei suutnud nii palju vastu võtta,“ rääkis korraldusmeeskonna liige Egert Eist.

Eestist osaleb kolm meeskonda, neist üks on TTÜ-st ja kaks Tallinna Tehnikakõrgkoolist (TTK). Kõige arvukamalt ehk seitse meeskonda panid kokku Poola üliõpilased, kusjuures kohale saabub ka mullune võitja Varssavi Tehnikaülikooli võistkond Dimensionless. Lisaks on oodata kahte tiimi Lätist, ühe meeskonnaga saabuvad Tallinna aga Horvaatia, Itaalia, Ungari ning Rootsi üliõpilased.

Jooniste esitamise tähtaeg oli juba 16. jaanuar. „Enam keegi juurde tulla ei saa, kuna see oleks teiste suhtes ebaaus,“ kinnitas korraldustiimi liige Kaarel Siim.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt