fbpx

Vivika Tihkan: Disainimaailma kirglik asjatundja

Balti jaama lähistel asub endisaegsest raudteeametnike klubist ümber ehitatud ärihoone, kus on oma koha leidnud kaks eri valdkonna firmat. Külastajatele avaneb võimalus einestada peaaegu keset sisustussalongi – Vivarec pakub silmailu disaini näol ja restoran Apelsini Raudtee annab tööd maitsemeeltele. Selle omalaadse koosluse idee tuli Vivareci ühelt omanikult ja tegevjuhilt Vivika Tihkanilt, kellega käis vestlemas Kristel Ainsalu.

Juhustes peituvad võimalused „Minu elus on väga palju toimunud juhuste tõttu, millest olen kinni haaranud. Mu majandusteaduste kandidaadikraadiga vanemad arvasid, et teedeehituse eriala asemel võiksin õppida hoopis tööstus- ja tsiviilehitust. Vahepeal oli mõttes õpingute jooksul ka majandusteaduskonda üle minna, aga kuna ehituse eriala mulle meeldis, jäin sellele siiski truuks. Vanemad ei avaldanud mulle küll survet, kuid ma ei teadnudki, et elus võib olla veel muid valikuid peale kõrghariduse omandamise,” meenutab Vivika.

Lõpetanud aga 1990. aastal tolleaegse TPI, mõistis ta, et ei suuda terve päev konstruktorina arvuti taga olla ja joonestada,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt