fbpx

Ööbiku talu Ants ehk mingi vend teeb metsas süüa!

Ajal, mil pealinna restoraniäris valitseb tihe konkurents, võtab Ants Uustalu oma Ööbiku talus igal õhtul vastu majatäie kliente, kes on vabatahtlikult nõus hea toiduelamuse pärast 65 km Tallinnast põldude vahele Raplamaale sõitma. Antsuga rääkis Eva Pärtel.

Ööbikul einestamine maksab kliendile 59 eurot. Á la carte menüüd, millest kohapeal toitu valida, ei ole. Külalised söövad seda, mida peremees on selleks õhtuks parasjagu valmistanud (erandeid tehakse küll allergikutele, taimetoitlastele ja lastele). Ants imestab ise ka, et inimesed tulevad Ööbikule ja usaldavad tema toiduvalikut pimesi: „Mingi vend teeb metsas süüa – lähme vaatame, mis ta teeb.”

Piimasupitaldriku äärest põrgulikku kööki
Ants, kes on viimasel ajal laiemale avalikkusele tuntud kui pagarisaate kohtunik, hakkas toitu valmistama juba lapsena. Kõige esimene katsetus oli piimasupp, mis läks nii paksuks, et kulp jäi sees püsti seisma.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt