fbpx

Nii ägedad ettevõtted, et kuku pikali!

Üleeile polnud midagi. Eile oli idee. Ja täna on firma. Neid lugusid, kuidas pisikesest ideest saab oma firma vormida, sai kuulda viimasel Tallinna ettevõtluspäeval kohe kõvasti. Ägedad lood pani kirja Taivo Paju.

Fotovili

Kui pildistaja paneb sind muinasjutu sisse

Maria Kruusenvald oli aastaid kontoritöötaja. Ta oli sõbrannasid, tuttavaid ja tuttavate tuttavaid varemgi pildistanud, aga kui ta lapsepuhkusele jäi, viis ta oma hobi täiesti uuele tasemele. Aega oli nüüd nii palju rohkem!

Iga uus päev süvendas Maria peas mõtet: ei! kellast kellani kontoris istumisele – temast saab profifotograaf! Abikaasa jäi ootamatult kergesti nõusse sellega, et kogu dekreediraha kulus profitehnika ostuks. Lapsehoolduspuhkus kord on juba selline aeg, mis võimaldab tänu emapalgale katsetada: kui läheb nässu, ei juhtu midagi; kui õnnestub, saad oma unistused täita. Ja nüüd, mil laps läheneb oma neljandale sünnipäevale,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt