fbpx

Kuidas teha ägedaid suvepäevi?

Kristo Kork, Elisa tehnoloogiaüksuse valdkonna juht

Motivatsiooniüritus on huvitav ja vaheldusrikas kombinatsioon tiimitööst, meeskondade segunemisest ning kindlasti ka ühistest meelelahutustest. Kui suvepäevadel on põhiline rõhk vaba aja veetmisel, siis motivatsiooniürituse puhul tiimisisese mõistmise ja suhtluse parandamisel huvitavate ülesannete ja tegevuste kaudu. Need pakuvad tihti paremat elamust ja n-ö saavutusvajaduse täitmist vabas õhkkonnas väljaspool kontorit.

Ürituse korraldamisel lähtume alati sellest, et oleks midagi uut ja põnevat ja see toimuks huvitavas kohas, kus me pole varem käinud. Väga meeldejääv motivatsiooniüritus oli näiteks siis, kui käisime põgenemistoas, kus jaotasime seltskonna mitmeks tiimiks ja selliselt, et koos oleksid inimesed, kes igapäevaselt kõrvuti ei istu ja samas osakonnas ei tööta.

 

 

 

Maarja Jüriöö, Prisma Peremarketi regioonijuht

Prismas korraldavad töötajad oma suvepäevi ise. Viimati toimusid suvepäevad kõigile meie töötajatele Soo puhkemajas Tartu lähedal. Samas paigas on Tartu Prisma meeskond suvist üritust pidanud juba üle viie aasta.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt