fbpx

Brändisaadiku sünd: töötajad kannavad edasi ettevõtte lugu

Inimesed usaldavad inimesi. Üha rohkem ettevõtteid on asunud teadlikumalt investeerima enda kui tööandja kuvandi kommunikeerimisse ehk employer branding’usse. Teisisõnu nähakse vaeva, et selgitada ja näidata, missugune on ettevõtte kultuur ja igapäevane töö, kolleegid ning töökeskkond. Brändisaadikutest ja sellest, miks employer branding oluline on, räägib lähemalt ettevõtte Nortal employer branding’u ekspert Katrin Koha.

If you’ve got it, flaunt it! Employer branding on tõusnud teravamalt päevakorda, sest viis, kuidas tööd otsitakse (eriti just nooremate spetsialistide puhul) on muutunud. Kui tahame minna restorani, siis otsime netist teavet selle kohta, milline see koht teiste kogemuse põhjal tegelikult on. Kui see tundub sobiv, siis broneerime laua. Kui ei, siis otsime uue.

Ka tööotsija teeb enne kandideerimist või intervjuule tulekut ettevõtte kohta põhjaliku taustauuringu, et saada parem ülevaade selle kohta, mida räägib enda kohta ettevõte ja mida räägivad töötajad ning teised asjasse puutuvad inimesed.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt