fbpx

Tiina Suija – veerand sajandit Addinoli Ida-Euroopa juhina

Addinoli Ida-Euroopa haru juhtiv Tiina Suija ei kahetse aastate eest pedagoogiametis tehtud kannapöördet ja määrdeõlide maailma sukeldumist, kuna pidevalt arenev valdkond pakub väljakutseid täna, homme, ülehomme.Kirjutab Mari Kamps.

Olete Saksa firma Addinol Lube Oil OÜ Ida-Euroopa haru juhtinud 25 aastat. Kas määrimine ja õlitamine kui valdkond on läbinisti selge või jagub ikka ka avastamisrõõmu?

Võiks öelda, et nii ja naa. Määrimine ja õlitamine on nii suur valdkond, et seda lõpuni selgeks ei saa vist kunagi. Sest kui mõtlema hakata, siis sisuliselt kõik, mis liigub, see kulub ja määrdeaineid läheb vaja kõikides tööstus- ja tootmisharudes, samuti kodumajapidamises, kõikides liikurmasinates, jne. Lisaks kõik need valdkonnad uuenevad ja sellega seoses muutuvad ka nõuded määrdeainetele, seega õppimisprotsess on pidev ja lõppu ei näe.

Milline on Teie hariduslik taust ehk et kuidas Addinoli üldse sattusite?

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt