fbpx

Spordisõltlane Rait Pallo: tee trenni, siis paraneb ka töövõime

Rait Pallo on Swedbanki juhatuse liige ja Eesti riskijuht. Moodsale maatriksorganisatsioonile kohaselt on tema tiimis nii otseseid kui kaudseid alluvaid. Ka juhte on tal nii siin kui sealpool piiri. Pingelist pangatööd stabiliseerib ning töövõimet parandab ta sportides. Ja tunnistab ausalt, et on sellest sõltuvuses. Raidiga käis juttu puhumas Epp-Mare Kukemelk.

Oma tööd kirjeldades ütleb Rait, et ta juhib riske ja inimesi. Inimestega tuleb kokku leppida käitumispõhimõtted ja mõõdikud. Nende järgi on hea toimetada. Reeglid tuleb koos paika panna – vahet pole, kas need tulenevad seadustest ja direktiividest, mida pank peab kindlasti täitma, või organisatsioonisisestest kokkulepetest. Kuid tööstressist see siiski ei päästa – uued regulatsioonid ja muutuvad organisatsioonisisesed ning -välised ootused on pigem reegel kui erand. Kõlab veidi uskumatult, kuid pangandus on vist üks kiiremini (vähemalt sisemiselt) muutuvaid tööstusharusid.

Rait räägib, et nagu töös on ka spordis reeglid,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt