fbpx

Neli detaili, mis muudavad su kontori moodsaks ja mugavaks

Kontori sisustamine võib esmapilgul tunduda lõbus ja inspireeriv, ent kui see pole sinu põhitöö, võtab see sageli ebamõistlikult palju aega ja energiat. Palusime kontori täislahendusi pakkuva OCCO asjatundjail välja tuua neli olulist tegurit, mis aitavad kontori muuta moodsaks ja mugavaks.

Vana reegel, kus 30 töötajat istusid hommikust õhtuni 30 töölaua taga, enam ei kehti. Töö iseloom kontorites on nii palju muutunud. Tihti töötavad inimesed mõne päeva kontoris, mõne kodus. Vahel töötavad nad üksi, vahel tiimidena. Üha vähem tahavad nad rangelt ainult oma laua taga istuda. Nad ootavad vaheldust: tahad, töötad sülearvutiga kohvinurgas; tahad, oled koosolekuruumis või istud sohval. Hoidmaks töökeskkonda värskena ja töötajaid põnevil, võib kontori ümber kujundada kasvõi iga kuu. Siin on mõned kontorisisustuse detailid, millega saab lihtsalt keskkonda muuta…

ELEKTRILAUD

Elektriliselt reguleeritav töölaud võimaldab päeva jooksul mitu korda tööasendit muuta – tööta kas toolil istudes, n-ö baaripukitoolil või hoopis seistes.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt