fbpx

Millised on kolm kõige paremat soodustust töötajale?

Janika Kuusik, Telia Eesti personalidirektor Tervise toetamine. Telias toimuvad kahel korral aastas sündmusterohked tervisenädalad, kus inimestel on võimalik valida endale sobivaim tegevus (tihtipeale looduses), mida saab koos kolleegidega ette võtta. Samuti saavad kõik meie töötajad astuda Telia spordiklubi liikmeks, mis võimaldab tavapärasest soodsamalt käia treeningutel, külastada tervise- ja spordikeskusi, osaleda spordivõistlustel jne. Populaarne on ka soodne massaaživõimalus töö juures ja töö ajal. Kõigele lisaks saavad töötajad võttaaastas kuni viis erakorralist tasustatud vaba päeva, mis aitab katta näiteks haiguse esimesi päevi. Head arenguvõimalused ning paindlikkus töötamisel. Tööalaselt on meie inimestel head arenguvõimalused, kuna ettevõttes on rohkelt sisemise liikumise ja karjääri tegemise võimalusi. Seda toetab igapäevane koostöö oma ala tippudega nii Eestis kui ka kogu Telia rahvusvahelise grupi tasandil. Tähtsad on ka […]

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt