fbpx

3 eelist, miks kaasata spetsialisti värbamisel personalifirma

lga ettevõtte juht, kes on pidanud tegelema õige töötaja otsimisega, teab väljakutseid, mis selle protsessiga tavaliselt kaasnevad, ja ohtusid, mis tulenevad vale töötaja valikust. Kogu protsessile kuluv ajakulu on hirmuäratav, mistõttu pöörduvad ettevõtted järjest enam värbamisagentuuride poole. Eestimaine pehme mööbli tootja Softrend Group OÜ tegevjuht Joonatan Vinkel jagab oma kogemust personali­otsingufirma M-Partner kaasamisel.

Otsing kui mitmetahuline protsess

“Softrendi kogemus näitab, et spetsialisti või juhti otsides ei piisa töökuulutuste avaldamisest portaalides, sest parimad kandidaadid tihti töökuulutuste veebilehti isegi ei külasta,” rääkis Vinkel. Personaliotsingufirmadel on oma kliendibaas potentsiaalsetest sobivatest inimestest, kellele tehakse ettepanek kaaluda töökoha vahetust ja end uuel ametikohal proovile panna. “Suurim eelis M-Partneriga koostöös ongi olnud reaalne otsing, sealhulgas põhjalikud intervjuud, erinevad voorud, isiksustestid ja muu protsessiga kaasnev. Oleme iseseisevalt varasemalt töötajaid otsinud, kuid on selge, et kandidaatidega suhtlus väärib rohkem tähelepanu kui igapaevatöö kõrvalt seda teha jõuab.”

“Kandidaatidega suhtlus väärib rohkem tähelepanu,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt