fbpx

Tuuliki Kasonen – tuuleenergeetikute tõlk

Eestist võib saada taastuvenergiariik vaid meretuuleenergia abil

Eesti Tuuleenergia Assotsiatsiooni tegevjuht Tuuliki Kasonen on olnud väga liikuva eluviisiga ning elanud Prantsusmaal, USA-s ja Brasiilias. Pikalt turunduses ja lühemat aega koguni ajakirjanikuleiba maitsnud naine võitleb täna südamest tuuleenergia arendamise eest, olles „tõlgiks“ tehnikaala tippspetsialistide ja avalikkuse vahel. Kirjutab Gerli Ramler. .

Tuuliki alustas assosiatsioonis 2009. aastal kommunikatsioonijuhina ning on nüüd tegevjuht, kelle igapäevased tegevused on põhiliselt seotud ikkagi kommunikatsiooniga. Tal on Tallinna Ülikooli magistrikraad kommunikatsioonis ja TTÜ Kõrgema Majanduskooli diplom ärijuhtimises. Kooliajal olid Tuuliki lemmikud võõrkeeled ning ta õppis inglise, vene, soome, saksa ja prantsuse keelt, millele lisandus hiljem portugali keel. Talle meeldib inimestega suhelda, kirjutada, esineda, reisida ja probleeme lahendada – eelkõige muidugi tuuleenergiaga seotud.

„Kuna mul pole tehnikaalast tausta, oli alguses üsna keeruline hakkama saada maailmas, kus kõik teised on tehnikaala tippspetsialistid, kes räägivad vähe ja peamiselt numbrites.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt