fbpx

Triin Ploompuu – masinaehitajate kirglik eestkõneleja

 

Triin Ploompuu koos Eesti Masinatööstuse Liidu juhatuse esimehe Indrek Rohtma (vasakul) ja Duroc Machine Tool OÜ juhatuse liikme Peeter Sekaviniga.

Eesti Masinatööstuse Liidu (EML) tegevjuht Triin Ploompuu on oma valdkonna tulihingeline fänn, kelle nakatav energia ja kirglikud väljaütlemised ei jäta tõenäoliselt kedagi külmaks ning keda paneb liikuma soov muuta Eesti elu paremaks. Kirjutas Mari Kamps.

Oled lõpetanud Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia (2007), pälvinud Viljandi aasta noore tiitli ja korraldanud Noore Linna festivali. Nüüd aga ajad masinaehitajate asja. Millest selline kannapööre?

Viljandi Kultuuriakadeemiast astuvad välja julgelt eristuvad „hullukesed“, kes tunnetavad maailma teisiti, missioonitundega ja väärtustades seda, mis on tegelikult oluline. Inimeste heaolu, areng ja turvalisus on olulised. Küsimus on, kuidas seda saavutada? Tabasingi end ühel päeval mõttelt, et pehmete väärtuste vastukaaluks peaks rohkem au sees olema reaalteadused ja mõtteviis,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt