fbpx

Tahad unistuste tööd? Astu mugavustsoonist välja!

Kõik pagevad aga välismaale. Mõned tulevad koju tagasi ka. Aga töö? Ja mis seal kogetust ja õpitust saab? Head nõu annab Austraalia resort’ides ja kodumaal edukat karjääri teinud Brigita Sepp, kes juhib eforea spad Hilton Tallinn Park hotellis.

Kujuta end situatsiooni, kus oled 23-aastane ja saavutanud juba selle, mille nimel on kõvasti tööd tehtud. Edasi on võimalik vaid karjääriredelil ülespoole ronida. Magistrikraad, unistuste töökoht vastutusrikkal positsioonil, enda ostetud kodu, uhke auto, hobiks purjetamine…. Kõik tundus liiga paigas olevat, mugavustsooni kinni jäämise hirm tekitas mõnusat ärevust, mis pani mõtlema, et maailm on ju tegelikult veel avastamata. Otsustasin kõik turvalise maha jätta ja Austraaliasse põrutada. Ja ma ei ole seda hetkekski kahetsenud. Vastupidi, see on mulle andnud palju vastuseid nii töös kui ka isiklikus elus. Riskides tunned, et elad!

Ütle võimalustele jah

Edukat ja rahvusvahelist karjääri ei pea tegema ainult välismaal, selleks on head võimalused ka Eestis.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt