fbpx

Santa Monica Networks: parimatest parimate leidmise retsept

Sisuturundus

Eesti IT-firma Santa Monica Networksi töötajad on viimase 25 aasta jooksul juba kolm korda firmat ja selle kultuuri uuesti üles ehitanud. Nagu näitab müügitulemus – iga kord on see üha paremini välja tulnud. Firma tegevjuht Margus Vaino ja müügidirektor Martin Arva avavad Taivo Pajule kaardid, mis on selle tulemuse taga.

Santa Monica Networksi pole IT-valdkonna inimeste seas väga vaja reklaamida. Olgu tegemist Tallinna lennujaama, Tallinki laevade, Telia või Swedbankiga – paljudes Eesti suurfirmades on nende seadmed kasutusel. Täna pakub Santa Monica Networks oma kundedele traadiga ja traadita võrke, servereid ning andmesalvestust – ühesõnaga kõiki peamisi IT-taristu täislahendusi.

Santa Monica sai alguse 1989. aastal Soomes ning selle saatus on olnud kirev: firma on olnud vahepeal nii itaallaste kui rootslaste omanduses. 2003. aastal ostsid asutajad soomlased koos eestlastega kiratsema hakanud firma tagasi. Taas võeti nimeks Santa Monica.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt