fbpx

Kuidas läheb, Taxify?

Lühidalt kokkuvõttes on Taxify vennad Martin ja Markus Villig olnud viimase aasta jooksul tegusad ja edukad. Teame, et Taxify sai 2013. aastal Eestist alguse ja kahe järgneva aasta jooksul laieneti peamiselt Ida-Euroopasse. Mida aga ehk veel väga ei teata, on see, et 2016. aastal vallutasid sõidujagamise kunnid 13 uut linna, millest kuus olid Aafrikas ja üks Mehhikos. Sellest, mida veel saavutatud on, räägib Directorile Martin Villig.

Nagu ütleb Võru vanasõna: maailmas on kaks asja, mida ei anna varjata – rikkus ja läkaköha. Ei anna varjata ka Taxify edu, sest nende käive kasvas eelmisel aastal viis korda ning töötajate arv jõudis muljetavaldava 100ni. Kasvava firma uksele koputavad üha intensiivistuva järjepidevusega ka igat masti investorid. „Läbirääkimised alles käivad,“ teatab Martin selle peale salalikult.

Taxify kasvab kõige kiiremini Aafrikas ja mujal suurlinnades, kus puudub tavapärane ühistransport ja vohab tööpuudus ehk paljud inimesed soovivad sõiduteenust pakkuda.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt