fbpx

Anu Soosaar: Eesti hotellinduse lipulaeva sihikindel kapten

Legendaarne Viru hotell tähistab sel aastal 45. sünnipäeva. Hotelli pikaaegne juht Anu Soosaar on seal olnud peaaegu pool sellest ajast. Pedagoogina alustanud ja seejärel mitmeid põnevaid ameteid pidanud Anu karjäär on kulgenud pideva õppimise ja enese tõestamise tähe all ning vorminud temast juhi, kes hoiab oma meeskonda alati õigel kursil. Juhiks saamisest ja selleks olemisest rääkis Anuga Kadri Kütt.

Kadri Kütt on vabakutseline ajakirjanik ja HR valdkonna spetsialist.

Praktika käigus meistriks

Original Sokos Hotel Viru juhiks saamise kohta ütleb Anu, et see oli nagu elu ikka ehk toimus üsna juhuslikult. Tema põhiharidus on pedagoogika, mida toetasid kaheksa aastat õpetajaametis. Ühiskonnas toimuvate muudatuste tulemusena otsustas ta ühe jalaga koolis töötades ka erasektori kardinate vahelt sisse piiluda. Mõnda aega töötas Anu paralleelselt mitmel kohal, hiljem aga müügialase põhikohaga ASis Balti Tubakas.

Rutiin talle ei sobi – Anu vajab vaheldust ja ei ole kunagi tahtnud pikalt sama asja teha.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt