fbpx

Tere, Apple! Eesti mehed tulid ka peole

Kaks Eesti meest on teinud midagi, mida Maarjamaal pole seni veel tehtud. Liisinguettevõtja Hendrik Roosna ja Bigbanki juht Kaido Saar said sel suvel jala Apple’i ukse vahele ning teevad koostöös samme uudse Upgraded-nimelise teenusega Rootsi õunaturu vallutamiseks. Jutu pani kirja Kerttu Kongas.

Nii uskumatuna, kui see ka ei kõla, otsis kadestamisväärse kaliibriga suurtegija Apple juba mõnda aega just sellist hea ja püsiva kliendisuhte lahendust, millega Hendrik kevadel nende uksele koputas. Näiteks iPhone’i kasutab küll terve maailm, kuid mõnes mõttes pole need miljonid inimesed mitte Apple’i, vaid hoopis telekomifirmade kliendid. See tähendab, et kui Samsung või LG teeb parajasti sooduskampaania, võib muidu lojaalne klient Apple’ist loobuda ja konkurendi manu liikuda.

Kuidas õunast ampsu saab?

Vaevalt, et leidub palju tehnoloogiafänne, kes endiselt kultusliku tehnotähe Apple’iga koostööd teha ei tahaks. Kuidas see siis ikkagi ühel aastaid finantsvaldkonnas tegutsenud eesti mehel õnnestus?

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt