fbpx

inventory.com – Erply asutajad lõid geniaalse tööstuslahenduste tellimiskeskuse

Kristjan Hiiemaa (Foto: Meeli Küttim)

Hiina e-kaubandushiid Alibaba peaks end ohustatuna tundma: eestlased on jälle välja mõelnud midagi, mis raputab kogu tööstus- ja e-kaubandusmaailma. Erply asutajad eesotsas Kristjan Hiiemaaga, lisaks veel Sander Sebastian Agur ning Tanel Tähepõld, lõid tööstuslahenduste andmebaasi Inventory.com, mis koondab kõik Euroopas loodud tehnikatooted koos jooniste, mõõtude, tellimis- ja hinnainfoga ühte kohta. Kirjutab Gerli Ramler.

Inseneride CrabCAD-i ideele sarnane andmebaas on mõeldud ettevõtetele ja tootjatele, kes valmistavad tehnilisi artikleid alates liimidestlakkidest, kruvidest ja mutritest kuni lauajalgade, valgustite, sõiduki mootorikaante ja kütusepumpadeni.

Eesmärk on nad kokku viia teiste tootjate, müüjate või eraisikutega, kellel on vaja konkreetset toodet või tootegruppi, mida nad ise valmistada ei soovi/suuda.

„Esialgseil andmeid võiks meie andmebaas sisaldada üle Euroopa ca 450 miljonit reaalset tehnilist toodet, mille jooniseid, mõõte, kaalu, materjale ja hinda saab erinevate parameetritega filtreerida ning soovi korral tellida.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt