fbpx

Favor seisab põnevate väljakutsete lävel

Screen Shot 2017-01-18 at 11.30.21

Metalliettevõtet Favor, mis tegeleb ühtaegu nii tootmise laiendamise, uuendamise kui ka uute klientide otsimisega, ootab 2017. aasta kevadel ees tõsine väljakutse – tootmine tuleb kolida uude hoonesse, kusjuures tootmisprotsess ei tohi katkeda.

„Peamine on, et tarned ei kannataks ja tellijaid alt ei veaks. Seetõttu peame selle keerulise perioodiga sujuvalt hakkama saama. Samas oleme üsna optimistlikud ning planeerime ka algavaks aastaks korralikku käibe kasvu, sarnast nagu eelnenud viiel-kuuel aastal,“ ütles Favor AS-i tegevjuht Mart Proos.

Eesti suurimal, aga ka Põhjamaades ning Kesk-Euroopas tõsist turuosa omaval, õhukese lehtmetalli töötlejal läheb hästi. Sarnaselt paljude teiste tööstusettevõtetega teeb aga muret oskustööjõu pidev nappus.

Septembris tähistas Favor 26. sünnipäeva, paar päeva hiljem pandi nurgakivi Tallinna piiri taha Loovälja tehnoparki kerkivale 13 400-ruutmeetrisele tootmishoonele. Mais 2017 peab uus tootmishoone olema valmis, siis seisab ees kõige keerukam ülesanne: viia aastas üle 26 000 tonni lehtterast tarbiv tööstus sujuvalt sinna üle.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt