fbpx

Mektory ime: lammutamisele mõeldud majast tippkeskuseks

Screen Shot 2017-01-18 at 12.18.34Kolm aastat tagasi ei saanud tõenäoliselt paljud aru, mis asja TTÜ toonane innovatsioonija ettevõtluskeskuse direktor Tea Varrak täpselt ajab, kuid ta ei jätnud jonni. Täna pole Tallinna Tehnikaülikooli aga ilma Mektoryta ette kujutada võimalik. Kirjutab Kristin Rammus.

2013. aastal oli Raja tn 15 hoone nõukaaegse remondiga, kitsaste koridoride ja tumedate seintega IT teaduskonna maja ning keegi ei uskunud, et vaid mõne kuu pärast avab seal uksed ülikooli innovatsioonikeskus.

Mustamäe mändide all asuv punastest tellistest neljakorruseline hoone peidab oma 4500 m² pinnal kaasaegse tehnoloogiaga seminariruume, konverentsisaali, inspireerivaid stuudioid, prototüüpimise laboreid ja ettevõtete demoruume, nn ööklubi ja palju muud põnevat.

Kuidas kõik alguse sai…

Tea Varrak, kes on innovatsiooni ja ettevõtlussuhete prorektor ja innovatsiooni ja ettevõtluskeskuse Mektory direktor, otsis kolm aastat tagasi ülikoolist ruume, kuhu saaks rajada innovaatilist keskust, mida ta oli näinud erinevate riikide ülikoolide juures nii Ameerikas,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt