fbpx

Regio/Reach-U: Tšiili — tehtud! Nüüd on aeg maailm turvalisemaks muuta

Reach-U ei maga: 24/7 mõõdeti, kuhu rahvamassid Santiagos liikusid
Reach-U ei maga: 24/7 mõõdeti, kuhu rahvamassid Santiagos liikusid

Kes siis Regio kaarte ei teaks! Aga unustage kaardid – see on ajalugu! Firma kannab sellest aastast nime Reach-U ning üllatab sellega, et on kasvanud maailma üheks juhtivaks inimeste liikumise kaardistajaks. Ent pikk tee on veel minna parema ja ohutuma maailma suunas, mille nimel Tartus kõvasti pingutatakse.

Kuidas leida Prantsusmaalt üles kõik Venemaa jalgpallifännid? Need, kes kaklusi korraldavad, jäävad muidugi kergesti silma. Aga kuidas jääb nendega, kes on veidi rahumeelsemad?

Kõige parem on minna Tartusse, kus asub Reach-U peakontor, ja lüüa firma juhi Ülo Särega käed. Sest just Reach-U on välja töötanud ainulaadse tehnoloogia, kus on ühendatud mobiilpositsioneerimine, big data analüüs ja programmeerimine.

Vene vutifännid saab leida üles järgmiselt: sõelutakse välja need mobiilinumbrid, mis on rahvusmeeskonna mängul kohal. On ju loogiline, et fännid külastavad kõiki või vähemalt enamikku oma tiimi mängudest.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt