fbpx

Sõit F1 autoga! Tunne, mis ei unune kunagi… ja seda on võimalik kogeda ka sinul

Oleme harjunud vaatama vormel 1 võidusõitu televiisorist ja ilmselt on paljud mõelnud, mis tunne võiks olla, kui sõita selle maailma põhimõtteliselt kõige kiirema rajaautoga. Võin isiklikust kogemusest öelda, et seda võimsat tunnet on üsna keeruline kirjeldada, sest seda pole võimalik millegagi võrrelda.

Mul avanes selline võimalus juuni alguses Pärnus, kus Auto24ringil oli kohal 2007. aasta Williams F1 auto. Auto, mida F1 fännid on näinud televiisorist Alexander Wurzi käsutuses; seesama, mis jõudis 2007. aastal Kanada etapil ka poodiumile. Ettevõte Speedpassion pakub võimalust igal soovijal selle imemasinaga sõita ning on toonud selle meile lähemale kui kunagi varem, sest seda saab teha Pärnus Auto24ringil.

Võimalus sõita F1 autoga pole just igapäevane, sest see tehnika on tõesti väga eksklusiivne ning ka kallis ja see autogi on praeguse omaniku käsutuses tänu isiklikele tutvustele F1 karusellis. See masin on ka täiesti erakordne ning selle võimekus kompab justkui füüsikaseaduste piire.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt