fbpx

Welcome to Hell’s Kitchen! Mis tunne on töötada tippkokk Gordon Ramsay restoraniketis


Mida tähendab töötamine maailmakuulsa Gordon Ramsay restoranis? Marko Sõmer (30) oli valmis ka kõige hullemaks Hell’s KitcheniksTäna on Marko Eestis tagasi. Tallinna kõige kõrgema ja kaunima vaatega restorani Horisont kööki juhtiva Markoga vestles Eva Pärtel. 

Šoti päritolu kokk Gordon Ramsay on kogu maailmas avanud ligi 50 restorani. Üks temanimeline restoran avas uksed ka Iirimaal aastal 2007.

Aasta hiljem sattus Marko Iirimaale oma onule külla, et seal puhkus veeta. Onu pakkus välja, et Marko võiks oma CV laiali saata ja siin tööle hakata. Miks ka mitte, mõtles kunagine restorani Egoist sous chef (ehk number 2 kokk köögis) ja saatis oma elulookirjelduse Iirimaal asuvasse Gordon Ramsay restorani ning mujalegi. Ramsay restoranis olid aga kõik kohad täidetud ning Marko sai tööle ühte Iiri kuulsaimasse pubisse Johnny Fox.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt