fbpx

Igor Rõtov – mees, kes sai Äripäevas eluaegse

Kes ütles, et juht peab iga viie aasta tagant uude firmasse minema? Igor Rõtov, Äripäeva juht, seda igal juhul ei ütle. Sel sügisel, mil Äripäev peab 25 aasta juubelit, täitub temal selles firmas 23 aastat. Ning tal on oma kaval meetod, kuidas teha nõnda, et töö rutiiniks ei muutuks. Kirjutab Taivo Paju.

Lõplik otsus sündis bussis Tartust Tallinna sõites. Nemad, ajakirjandustudengid Igor Rõtov ja Andrus Vaher, Äripäevatööle ei lähe! Äripäeva toimetusse töövestlusele nad siiski läksid, puhtalt uudishimust – lihtsalt tore ju, kui tööd pakutakse. Samas, milleks neile mingi pooltundmatu Rootsi värk, kui neid ootas juba töökoht suures ja kindlas Rahva Hääles. Ainult et kuidas rootslastele viisakalt ära öelda? Igoril tuli päästev mõte: küsime nii suurt palka, et meid saadetakse selle peale uksest välja.

„Nii suur palk“ oli 20 dollarit rublades kätte ja siis veel 300 Rootsi krooni.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt