fbpx

Baruto tagasitulek teisest maailmast

Me hüüame teda endiselt Barutoks. Aga juba päris mitu kuud on ta taas Kaido Höövelson, kes Lääne-Virumaal Barto puhkemajale uut hoogu annab. Pole kahtlustki, et ta saab hakkama, sest nagu näitab kümme aastat elu Tokyos, on ta uute asjadega hakkama saamise meister. Barutoga kohtus Taivo Paju. 

Kes meie seast on olnud Robert de Niro aukülaline, kui too Tokyos oma restorani avas? Kellega soovis spetsiaalselt kohtuda lauljatar Lady Gaga ning kelle auks korraldas õhtusöögi Saudi- Araabia prints?

Õige vastus on Kaido Höövelson, meie kõigi jaoks endiselt Baruto.

Need kuulsused on vaid väike osa selle ilma rikastest ja ilusatest, kellega Baruto oma sumokarjääri kestel kohtus. Tänu avatusele ja huumorimeelele sai just see mees Jaapani sumo saadikuks kogu maailmas.

Ning kui meie president käis hiljuti Jaapanis visiidil,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt