fbpx

Samsung Euroopas ehk kuidas on töötada ülemusega, kes kunagi ei väsi, ei ole kunagi haige ja kunagi ei puhka


Samsungi nutitelefone saadab maailmas võimas edu. Milline tööandja aga Samsung Eestis ja Baltikumis on? Eva Palu uuris seda Samsung Electronics Balticsi personalijuhilt Liene Stokenbergalt.

Samsungil on Baltikumis ligi 150 töötajat, neist 16 Eestis, ning tiim koosneb peamiselt müügi- ja turundusinimestest. Kes siia tööle tuleb, jääb kauemaks ning neid, kes Samsungile juba Baltikumi kontori avamise algusest, st 10 aastat truuks jäänud, on päris palju.

Euroopas maksavad ettevõtted preemiat keskmiselt 15–18% palgast, kuid Samsungi Baltikumi töötajad saavad palgalisa isegi kuni 50% aastasest töötasust. Kui müüd eesmärgist rohkem, saad ka head preemiat. Esimest päeva Samsungis tööl olev inimene arvab algul küll, et eesmärke on võimatu täita, sest need on niivõrd laes. Kuid see ei ole nii. Samsungi müüginumbrid on konkurentide omadest lihtsalt nii palju suuremad – turuliider ollakse nii mobiiltelefonide, külmkappide, pesumasinate kui ka muude toodete vallas. Vaid vähestes riikides on esikoht saavutamata,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt