fbpx

Püha Jüri seiklused kolmes vaatuses

Märtsi keskel kuuekümnendat sünnipäeva pidav Jüri Pihl, kes on elus teinud kannapöördeid nagu pasodooblis, näeb tugev, enesekindel ning õnnelik välja. Aga alles mõni aasta tagasi oleks mõni nõrgem mees Türisalu pangalt alla hüpanud: tema teine abielu läks lõhki, kogu meedia süüdistas teda erakonna halvas juhtimises. Ta ei jäänud põdema. Ta alustas uuesti. Kirjutab Martin Hanson.

Tema juhitud ärilennundusfirma Panaviatic kasvab kiiresti. Kuus väikelennukit lendab mööda Euroopat, viies rikkaid ja ilusaid äri- või elukohtumistele.

Ekskaitsepolitseiniku, eksprokuröri, ekspoliitiku ning tänase lennundusäri juhi Jüri Pihli tööelu meenutab teravikule püsti keeratud püramiidi. Enamasti alustavad aktiivsed inimesed ikka eraäris ning liiguvad siis „missioonist“ riigitööle. Temal läks aga kõik vastupidi: 2010. aasta lõpust juhib ta Tallinna Äripanga suuromaniku Andrei Žukovi lennundusega seotud valdusfirmat Panaviatic Holding.

Ta on teinud elus palju julgeid samme ja kuigi tema kohta öeldakse,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt