fbpx

Simple Session: uus ekstreemne normaalsus

10 000 pealtvaatajat. Maailma parimad trikiratturid ja rulaprofid. Vennad Risto ja Mario Kalmre koos Piret Kulli ja Liina Ristojaga muutsid Simple Sessioni ekstreemsportlaste tõelisteks olümpiamängudeks. Aga ettevaatust, nad ei kavatsegi sellega piirduda! Vahendab Taivo Paju.

Miks toimub just Eestis, kus viisteist aastat tagasi tegid rula- ja rattatrikke vaid paarkümmend adrenaliinisõltlast, nüüd igal aastal maailma üks kõige populaarsem ekstreemspordivõistlus Simple Session?

Risto Kalmre, Simple Sessioni korraldaja, räägib selle loo nüüd meile ära.

Vaatasin just üle oma sõbra amatöörvideot Eesti trikirattureist 1990. aastate lõpus. Sel ajal sai meid, algajaid trikirattureid, ühe käe sõrmedel üles lugeda – rulasõitjatega koos tuli meid kokku mõnikümmend. Ei olnud harjutusparke, erialameediat, sõiduvahendeid ega ka eeskujusid… Seega hakkasime ise neil kõigil rinnetel tegutsema. Tartu linn ja EMT panid õla alla ja nii ehitasime koos esimese skatepargi.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt