fbpx

Hea töötaja leidmine: viimane aeg tegutseda

Klientide nõudmised üha kasvavad, töötajate arv kuivab kokku, eakamaid tuleb järjest juurde… Mida teha juba täna, et leida inimesi, kes tuleks firmasse tööle 5, 10 või isegi 20 aasta pärast? Kirjutab Mariliis Aigro. 

Töötajad muutuvad tööandjat valides järjest nõudlikumaks. See on ka loomulik – väidetavalt kulutavad inimesed tööle või sellest mõtlemisele lausa kuni 75% ärkvel oldud ajast. Seega soosib tulevik ettevõtteid, kes kannavad endas filosoofiat, et õnn ei alga pärast tööpäeva lõppu, vaid ka tööpäev ise peaks nauditav olema. Just selline lähenemine on jalatsitootmisettevõttes Schoenen Torfs, kes on Belgia üks populaarsemaid tööandjaid.

Milline on hea tööandja?

Great Place to Work Institute on uurinud parimaid tööandjaid üle 25 aasta. Instituudi üks rajajatest Robert Levering leiab, et hea tööandjafirma on see, kus töötajad usaldavad inimesi, kelle heaks nad töötavad; tunnevad uhkust selle üle,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt