fbpx

Kumma valiksid, kas kanepikasvataja või surmajärgse PR-mehe ameti?

dreamstime_m_28569047

Oskused, mis tagavad põneva töö ja hea palga ka tulevikus

„Tänud suurepärase elamuse eest! See on kena, et ei pea enam Amsterdami lendama! Savu, mida pakuti, oli väga võimas.“ See on vaid üks kiitustest, mida turistid on reisikorraldaja Colorado Highlife’i kodulehel jaganud. Unustage kuulsad Punased Kaljud! Alates 2013. aastast on Colorado ja Washingtoni osariikides turismiatraktsioon number 1 see, et sa saad end kanepist kasvõi pildituks tõmmata.

Vana Denveri linn on vaid ühe aastaga täitunud hiiglaslike kanepikasvanduste ja sadade savupoekestega. Kui sa tõesti suitsetada ei taha, saad osta kanepijäätist ja -komme. Väga tõenäoliselt legaliseerib järgmise osariigina kanepi California ja siis hakkab see mööda Ameerikat levima nagu kulutuli.

Uus kullapalavik on käes. Kanepifirmadesse voolavad nii dollarid kui riigi parimad ajud – kanepifirmad on börsil ning hiljuti sai ühe sellise firma presidendiks mees, kes töötas enne seda Microsofti ja Yahoo tippjuhtkonnas.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt