fbpx

Uue näoga Mart Kadastik

Ta on 58-aastane. Ta on mitmekordne vanaisa. Aga pole ainsatki märki sellest, et ta võtaks hoo maha. Vastupidi – selgub, et see on parim aeg, et kirjutada „raamat, mis raputab“, õigemini „kaks raamatut, mis raputavad“. Ning võtta hiiglaslik laen, et saada taas Eesti Meedia omanikuks. Miks just nüüd? Küsib Taivo Paju. 

Ta on alati laitmatult riides ja sõidab Volvoga. Ta kõne ja käitumine on alati väljapeetud. Viimased kümmekond aastat on ta hoidnud väga madalat profiili. Seetõttu on tema seksuaalsete romaanide „Kevad saabub sügisel“ ja „Suvi sulab talvel“ ilmumine tähelepanuväärne kirjandussündmus. Igal juhul on vaikne elu nüüd läbi. Sest lisaks romaanidele, „mis raputasid“, ostis ta ka siinse suurima meediafirma Eesti Meedia norralastelt tagasi.

Mis muudab ühe kogenud firmajuhi korraga romaanikirjanikuks?

Mul täitus tänavu selle firma juhina 30 aastat. Kolm kümnendit sisuliselt ühes ja samas kabinetis!

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt