fbpx

Konsultant Riina Varts: mis koha pealt Eestis juhtimine kõige rohkem logiseb

Arvate, et Riina Varts on tavaline konsultant? Vale vastus. Ta on juhtinud peaministri bürood. Ta on hoolitsenud Hansapanga ja Eesti Energia tippjuhtide arengu eest. Ta on arendanud nii ärijuhte, koolidirektoreid kui ka riigijuhte. Ta on juhtinud aastaid Eesti Personalijuhtimise Ühingut, kelle tegevus on aidanud 50-aastast mahajäämust selles vallas 20 aastaga tasa teha. Nüüd on ta ette võtnud tippjuhid. Kirja pani Taivo Paju.

Mis on Eestis juhtimisega halvasti?

Mu jutt ei ole päris kindlasti üldine hinnang kõigile meie juhtidele. Aga ma ei saa enam vaiki olla. Sest kui kõik vanamoodi edasi läheb, siis lähevadki meie inimesed Eestist ära ja meie inimkapital saab otsa! Uskuge, inimesed ei lahku Eestist ainult palga pärast, vaid ka selle viisi tõttu, kuidas juhid neid juhivad.

Olen palju kohanud meie juhtide seas mõtteviisi „Jumal andis ameti, annab mõistuse ka“.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt