fbpx

Ruth Oltjer, hästi peidetud kroonijuveel

2012-12Mis on selle taga, et  just Chemi-Pharmi asutaja Ruth Oltjer, kellest seni nii vähesed teadsid, tänavu aasta ettevõtja tiitli sai? 

Kirja pani Taivo Paju.

Kui ma Aasias käisin ja võõrustajale kingituse üle andsin, siis ei suutnud ma kogu pidulikkuse juures kuidagi naeru tagasi hoida. Ulatasin nimelt kingituse ühele kohalikule tähtsale tegelasele, kes istus minu vastas üle laua, tema aga vaatas mind ja teatas: „Oi, mis te nüüd, mis te nüüd, ma ei saa seda vastu võtta!“ Ning andis mulle kingituse tagasi.

Andsin siis püüdlikult kingituse teist korda üle, öeldes, et see on väike asi, toodud otse Eestist. Aga ikka ei võetud seda vastu. „Oi, mis te nüüd, mis te nüüd!“ kõlas taas ning kingitus anti mulle taas tagasi.

Kui ma siis kolmandat korda püüdsin kingi üle anda, võeti see siiski vastu ning ma nägin,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt