fbpx

Head võib teha mitmel moel, ja muidugi mitte ainult jõulude ajal.

dreamstime_m_54254027

Caparol Eesti – Caparol Alpina projekti „Lihtne värvida – lihtne aidata“ raames saavad lasteaiad tasuta värve juhul, kui suudavad tõestada, et kõik värvitööd tehakse ära kogukonna toel. Toetama tulevad kohalikud omavalitsused, seltsid ja MTÜ-d, lapsevanemad, puhkusel olevad lasteaiakasvatajad, lasteaiaga seotud huvialaringid, lapsevanematega seotud ettevõtted,  pikaajalised töötud, isegi paar vangi on saanud tööd teha projekti raames. Värviuuenduse võitnud lasteaedade piltidega on võimalik tutvuda projekti „Lihtne värvida – lihtne aidata“ kodulehel, kus saab näha pilte lasteaedadest enne ja pärast remonti.

YIT – oma 100 aasta juubeli puhul palus YIT mitte tuua kingitusi, vaid teha annetus kontole, kuhu kogunenud raha kanti koos YIT annetusega tööinspektsioonile ehitusvaldkonna tööohutuseteemalise õppefilmi koostamiseks.

Valio ja Toidupanga koostöö– teist aastat järjest Toidupanga kampaaniat korraldanud Valio annetas pooleteise kuu jooksul iga nelja ostetud Valio Alma kohupiimakreemi kohta ühe Toidupangale. Müük hoogustus selle kampaania järel märkimisväärselt,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt