fbpx

Juhtimises on luba tappa

Sten Argos on Eesti Energia müügi- ja teenindusdirektor.

Juhtimise algus ja lõpp on vastutustunne. Kõik juhid tahavad (või arvavad, et tahavad) vastutada. Kuid selleks on vaja vastutustunnet. Kolmest vastutustunde lõksust ja sellest, kuidas neid vältida, räägib Sten Argos.

Tulemuse määrabki suures osas tegelikult vastustunne, nii sinus endas kui kogu ettevõttes. Ma ei pea vastutustundetu juhtimise all silmas seda, et juht ei julge ühele või teisele dokumendile oma allkirja panna, vaid seda, kuidas ja kas ta terviku eest vastutust võtab. Kuidas tema juhitud ettevõtte kultuuris vastutusse suhtutakse ja kas vastutustundetuse vastu võideldakse.

Juhtimises on luba tappa. Selleks et saavutada juhtimises edu ja nautida oma tegevuse tagajärjel kasumit, võib lausa öelda, et seda tulebki teha. Ja tappa tuleb kolme nähtust: vihmapiisa suhtumist, MOKKi ja MULLi.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt