fbpx

Michael Gallagher: kui tahad äripartneril vaipa alt ära tõmmata, milleks siis kohalesõitmise peale raha kulutada?

Michael Gallagher tegi USAs suurepärase advokaadikarjääri, tõustes Philadelphia advokaadibüroo Jacoby Donner partneriks. Kuid külastades 1980. aastatel oma ema nooruspõlvemaad Eestit, hakkas talle siin niivõrd meeldima, et ta kolis siia ning pühendus Eesti tänapäevase õigussüsteemi ja juurahariduse ülesehitamisele. Ta on juhtinud Eesti Õiguskeskust ja Tartu Ülikooli Eurokolledžit.

Oma läbirääkimisoskused sai ta USAs äriadvokaadina töötades, lahendades eelkõige kinnisvaraga seotud probleeme. Ta ise on selle kohta öelnud, et „see oli nagu töö läbirääkimiste vabriku vooluliinil“. Praegu töötab Michael Ameerika firma The Negotiation Skills Company vanemtreenerina, nõustab kliente nii Eestis kui teistes riikides ning õpetab juhtidele läbirääkimisoskusi Estonian Euromanagement Institute’is Tartus.

***

Kas üheöösuhe või  pikaajaline koostöö? Professionaali soovitused neile, kes lähevad välismaale läbirääkimisi pidama.

Läbirääkimiste nõustaja ja treener Michael Gallagher töötas aastaid sellises tempos, et korraga ootas lahendamist 100 konflikti ja keerulist olukorda. Siin räägib ta sellest,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt