fbpx

Kui juba teed, siis tee hästi!

Esimene soovitus, kui tahad efektiivne olla: keskendu olulisele, mitte pakilisele. Kui aga pilt selgem ja oluline välja valitud, on järgmine samm neid asju tegema hakata, ja hästi. Kirjutab Tauri Tallermaa.

Taotle erakordset, ära rahuldu tavalisega!

Istusin seda lugu kirjutades sellises imelises kohas nagu Uhtjärve Ürgoru Nõiariik. Tallinnast tuleb sinna oma kolm tundi sõita, aga see tasub end kordades ära! Oled nagu kuskil teises maailmas. Aeg jääb seisma ja sa naudid kõike, mida siin pakutakse. Alates nõiamajakestest ja ruunimärkidest kuni hõrgutavate söökide ning külalislahke pererahvani.

Sattusin sinna esimest korda vist umbes viis aastat tagasi. Imestasin pererahva leidlikkust sellise idee peale tulla. Vaatasin neid kõrvalt ja mõtlesin, et peab ikka tahtmist olema! Ei tea, kaua nad küll jaksavad!? Nüüd jalutasin seal aga jälle ringi ja ei suutnud ära imestada, kuidas nad on nii palju teha jõudnud!

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt