fbpx

Aivar Pohlak: ma ei ole juht, ma vastutan

Vaevalt et Aivar Pohlaku nimi eestlastele enam tutvustamist vajab – ta on alustanud oma teed lemmikspordialal jalgpallurina, edasi tegutsenud aastaid treenerina. Eesti Jalgpalli Liidu juhatuses on Aivar alates 1993. aastast, president 2007. aastast. 2001. aastal valmis tema eestvedamisel suur jalgpallistaadion A.Le Coq Arena mahutavusega 11 000 vaatajat. 10 aastat hiljem tõusis Eesti rahvuskoondis FIFA edetabeli 57. kohale, mis on ajaloos kõrgeim koht Eesti jaoks. Eelmisel aastal kuulutati Eesti Jalgpalli Liit edukaimaks spordialaliiduks. Selle aasta EMi valikturniiril jäi meie koondise seis esimest korda plussi. See kõik on toimunud viimase 20 aasta jooksul. Kirjutab Marika Tomberg.

Kõik jalgrattad tuleb ise leiutada…

… siis tead täpselt, kuidas ta toimib ja kuidas ta tehtud on. Asi sai alguse armastusest jalgpalli vastu – küllap vastas jalgpall minu vajadustele suhetes ühiskonnaga: selles mängus oli Teise maailmasõja eelset rahvusromantikat, siin avanesid lihtsad ja kõigile arusaadavad võimalused;

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt