fbpx

Anu Mall Naarits, Eesti tuntuim naine turunduses

Anu-Mall-Naarits1Järn vilja on rootsikeelne väljend, mis tähendab „raudne tahe“.  „See käib minu kohta küll,“ ütleb Anu-Mall Naarits, Eesti tuntuim naine turunduses, ja mitte ainult – nüüd ka ekspordi alal. Vahendab Taivo Paju.

Juba neljandas klassis käis ta emale peale seni, kuni ta keeltekooli pandi. Seda ajal, mil vaid üksikud nägid inglise keelel tulevikku. Ning häda sellele, kes selle naise malbe oleku taga tema tahtejõudu ja sihikindlust ei näe. Mängus kaardid sassi lüüa pole tema jaoks mingi probleem. Näiteks pärast Elisa ja Baltika turunduse juhtimist pani ta kiirelt käima oma pisifirma. Ootamatult ostis ta soomlastelt ära Eesti Marketingi Instituudi. Ja juba järgmisel hetkel napsas ta konkurentide eest ära Eesti ühe suurima ekspordi arendamise projekti „Ekspordirevolutsioon“.

Muide, praegu treenib ta töö ja pere kõrvalt neli-viis korda nädalas, et minna kevadel jooksma oma elu 9. maratoni Viini.

Avarda oma maailma

Ma olen elav näide sellest,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt